TFF 1. Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Samsunsunspor bu maçın hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti.
Ziraat Türliye Kupası maçları nedeni ve Samsun’daki olumsuz hava şartları nedeni ile hafta sonunda Antalya’da bir hazırlık maçı oynayan Ssamsunspor dün (06 Şubat pazartesi) şehrimize dönmüştü.
Dünü izinli olarak geçiren kırmızı – beyazlı ekibimiz bugün saat 13.00’de yaptığı antrenman ile Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Yeni transferler kaleci Tom Muyters, Gökay İravul ve Caner Koca’nın ilk kez Nuri Asan Tesisleri’nin çimleri ile tanıştığı antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.
Salonda ısınan kırmızı beyazlı ekibimiz sahada beşe iki orta oyunu ve dar alanda pas çalışması yaptı.
Antrenman boyunca file bekçileri Tom Muyters, Furkan Köse, Bekir Sevgi ve Orhan Erdoğon’ın kaleci antrenörü Cengizhan Baskın nezaretinde takımdan ayrı çalışırken sakat olan Burhan Arman bir süre düz koşu yaptıktan sonra soyunma odasına gitti.
12 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşma için Sivas’a erken gitmeyi planlayan Samsunspor’un Cuma günü Samsun’da çalıştıktan sonra karayolu ile bu ile gideceği öğrenildi.
Samsunsporluyuz.Com