2015 – 2016 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçları 1. Kademede tur atlayan 25 takımın katılımıyla başlıyor.
Turnuva 6 takımlı Bursa, Malatya ve Amasya illerinde 19- 22 Mayıs 2016 tarihlerinde, 7 takımlı Balıkesir ilinde ise 18-22 Mayıs 2016 tarihlerinde oynanacak.
Karşılaşmalar sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak 4 takım finallere katılmaya hak kazanacak.
6 takımlı Amasya grubunda yer alan temsilcilerimiz seri başı olarak ayrı ayrı gruplarda yer alacak. Gruplarını lider tamamlamaları halinde finalde karşı karşıya gelecekler.
Temsilcilerimizin bulunduğu Amasya grubunda Ankara’dan Etimesgutspor, Gümüşhane’den Telekomspor, Ordu’dan Ünye 1957 Spor ve Trabzon’dan Hekimoğlu Doğanspor yer alıyor.
SAMSUNSPORLUYUZ.COM