Samsunspor Haber – Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Atakum Belediyespor ile hazırlık maçı oynayan Samsunspor her iki yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı.
Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayan karşılaşmaya Samsunspor Micheal Sikafis, Ahmet Cebe, Ercan Yazıcı, Erkam Reşmen, Kemal İşlemek, Kenan Karışık, Oğuz Gürbulak, Georgios Samaras, Enes İslam İlkin, Jonathan Ayite ve Göksu Türkdoğan ilk onbiri ile çıktı.
İlk gol 10.dakikada Metehan Genç ile Atakum Belediyespor’dan geldi. 29. Dakikada Enes İslam İlkin’in attığı gol ile Samsunspor beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu sonuçla bitti. 1-1
Karşılaşmanın ikinci yarısına Samsunspor tüm oyuncuları değiştirerek başladı. 67.dakikada Muhammet Beşir Samsunspor’u 2-1 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca Samsunspor maçı 2-1 kazandı.
Samsunsporluyuz.Com