Samsunspor Haber – Pazar günü sahasında oynayacağı Gazişehir Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıkalrını kendi tesislerinde sürdüren Samsunspor’u taraftarı da yalnız bırakmıyor.
Teknik Direktör Alpay Özalan’ın saha içinde yaptığı kısa toplantının ardından koordine ısınma, 5’e 2 ve dar alanda taktik oyun oynayan kırmızı – beyazlı ekibimiz antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç oynadı. Adeta kıran kırana geçen çift kale maç 2-2 sonuçlandı.
Antrenmanı izleyen Yeraltı Taraftar Grubu çalışmaların ardından Alpay hocaya ve futbolculara yeni sezonda başarı dileyerek üzerinde Samsunspor amblemi bulunan pasta ikram ettiler.
Yeraltı Taraftar Grubu Tribün Lideri Burak Adıyaman, “Uzun zaman sonra ara verdiğimiz faaliyetlerimize Samsunspor’umuzun bulunduğu durumu göze alarak hem mantalite hem moral olarak yanında itici güç olmak için takımımızın idmanını ziyaret ederek destek verdik. Bu şehrin markasının Samsunspor olduğunu kimse unutmamalı. Yediden yetmişe takımımıza sahip çıkarak, kombinelerimizi alarak birlik beraberlik çervesinde mutlu ve başarılı dönemleri göreceğimize inancımız tamdır” şeklinde konuştu.
Samsunsporluyuz.Com