Samsunspor’un Balıkesir deplasmanında oynadığı karşılaşmayı izlemek için İzmir’den ailesi ile birlikte maça gelen Dide Doğa Öztürk’ün maç öncesi neşeli hali maç sonunda üzüntüye döndü.
Samsunspor’un Play Off yolunda tamam yada devam maçı olan deplasmanda oynanan Balıkesirdpor maçında da kırmızı – beyazlı ekibimizi taraftar yalnız bırakmadı.
Samsun’a en uzak deplasmanlardan olan Balıkesir’e İzmir, İstanbul ve Bursa’da yaşayan Samsunspor taraftarıda akın etti.
Samsun’dan giden taraftarlar ile birlikte yaklaşık 5 yüz kişi Samsunspor’u bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmadı.
Zorlu geçen maçın ardından Samsunspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmayı izlemek için ailesi ile birlikte İzmir’den Balıkesir’e giden ve orada bulunan kırmızı – beyazlı taraftarların ilgi odağı olan 4 yaşındaki Dide Doğa Öztürk’ün maç öncesi neşeli hali maç sonunda üzüntüye dönüştü.
SAMSUNSPORLUYUZ.COM